diumenge, 27 d’octubre del 2013

Empanades

EMPANADA CRIOLLA DE CARN.  Aquesta es la clàssica empanada criolla argentina. Les bases de les empanades son una mica mes grans de les normals que pots trobar al supermercat, les pots trobar als tipiques botigues hispano-latinas d´alimentació o fer la massa a casa. 

Per el farcit:  Un sofregit de ceba y pebrot verd i/o vermell. Afegir la carn de vedella picada. Ou dur picat, olives verdes farcides i un mica de comí en pols o en gra picat a morter.

Un cop tancades les empanades, les pintem amb ou i al forn durant 15 minuts a 180º.


EMAPANADES DE CEBA, FORMATGE, OU i PERNIL. Aquesta recepte la vaig improvitzar amb els ingredients que tenia a la nevera. Penso que aquesta es la gracia de les empanades, que sempre poden ser diferents, com les pizzes, els entrepans, etc... en aquest cas vaig utilitzar les clasiques bases per empanada "la cocinera" que estan a tots els supermercats. 

Per el farcit:  Ceba caremelitzada, Mozzarella per fondre, mini-dauets de pernil salat i ou dur picat.

Al ser mes petites, amb nomes 10 minuts al forn en hi ha prou. Si voleu també es poden fregir amb oli, pero jo les prefereixo fetes al forn. Mes saludables.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada