Amb els amics feia temps que teniem al cap una cargolada a la brasa al camp de can Subirana, la materia prima la teniem asegurada de primerísima qualitat, en Fin ens ha portat els cargols de la granja familiar Valles Cargol, una granja de st.Antoni de Vilamajor on poden trovar els millors cargols bovers. Ell ens ha recomat fer-los a la gourmanda i la vertitat es que es una manera súper senzilla i molt bona. Els cargols de Valles Cargol ja arriven purgats i només cal rentar-los amb aigua tebia i sal per treure les últimes petites fulles, branquetes,...fer 3 o 4 canvis d'aigua i al final fregar-los closca amb closca és lo ideal. Un cop nets del tot ja podem posar un bon raig d'oli a una paella gran i en fred posar-hi els cargols, esperem encara fora del foc uns minuts perque comencin alguns cargols a treure el cap i en aquest moment ja els hi podem começar a tirar sal per sobre. Ara ja podem posar la paella sobre el foc, nosaltres ho hem fet sobre la brasa, es tracte de coure'ls uns 20 minuts aproximadament, anar-hi posant sal i pebre abundant, i remenar perque els cargols es vagin impregnant. Son exiquits aixi matéix, però també hem fet un romesco i un alioli perquè amb aquesta recepta o si els feu a la llauna també hi va molt bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada