diumenge, 31 de maig del 2015
Penne rigate amb butifarra de Palou
Quan compro butifarres sempre en reservo una per fer uns macarrons. En aquest cas, he utilitzat uns penne rigate per fer la recepta. Hi han mil maneres de fer aquest plat, pero avui els he fet aixi. Per 3 persones, sofregim mitja ceba picada petita, quan esta enrossida, obro la butifarra i afegim la carn picada de la butifarra, quan veiem que la carn esta ben sofregida agafem tres tomaquets madurs i els ratllem directament a la paella i ho deixem uns 10 minuts aproximadament i llestos. Per altra banda bullim 300g de pasta, escorrem i ho barrejem tot a la paella. Sempre reservo una mica d' aigua de la cocció de la pasta i ho afegeixo a la paella amb els macarrons. Finalment, ho posem en una safata , posem un bon formatge ratllat per sobre i ho gratinem uns minuts. Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada