Platillo mariner que acompanyat d´una mica d´arròs blanc o un bon pà per sucar és un espectacle!
Es un plat facilíssim de fer, el que ens fara falta és temps, perquè rentar el popets és una mica entretingut i un cop a la cassola han de fer un xup-xup lent de aprox 1 hora.
Rentar els popets son tres passos: Donar la volta al cap i arrencar una bossa groguenca que tenen que suposo que és la panxa, etc...treure amb unes tisores els dos ulls i sota les potes treure la boca que es com un punt negre dur, i evidenment passar-los per sota l´aixeta i rentar-los. Un cop fet això o mentrestant tallem la ceba abundant (2 cebes grans) a juliana i la posem a la cassola a sofregir uns 20 minuts a foc baix. En aquest punt hi trirem els popets, pujem el foc una mica i esperem que els popets deixin anar tota la aigua, quan aquesta aigua s´ha evaporat una mica afegim un polsim de pebre vermell dolç, remenem, mtja copa de brandy, whisky o el que tinguem, deixem que s´evapori l´alcohol i ja podem tapar baixar el foc, posar-hi una mica de sal i deixar que el platillo fagi xup-xup lentament durant 1 hora aprox. Ja ho tenim!! jo recomano menjar aquest plat el dia seguent perque aixi sempre els popets seran més tendres i tovets. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada