Sóc un fan dels pastissets de les terres de l'Ebre de cabell d'angel, de boniato....i quan l'altre dia el meu amic Arnau hem va convidar a dinar el dia de la fira de la carbassa a St.Feliu de Codines (també som fans d'aquesta fira) vaig anar directe a comprar una carbassa de les de cabell d'angel, que son diferents a les de fer crema de carbassa. No ser si en tornaré a fer perquè és un procés entretingut, pero ho volia provar. Per fer el cabell d'angel:
Tallar la carbassa a troços grans amb pell i tot i la posem a bullir durant 1 hora. La deixem refredar, traiem les llavors i amb una cullera traiem la carn de la carbassa. Per 1 kilo de carn de carbassa, recomano 600 g de sucre i ho posem a foc lent durant un altra hora amb una pell de llimona i una branca de canyella.
Quan veiem que el cabell d'angel ja agafar el seu color fosc ja esta.
Per fer la massa dels pastissets:
600g de farina, 300ml oli d'oliva, 100ml d'anis, 80ml de mistela, 100g de sucre i rallem una llimona.
Amb un bol gran es fa un volcà amb la farina i el sucre i afegim els liquids i amassem durant 10 minuts. I finalment per fer els pastissets agafem trocets petits de massa del tamany de una pilota de ping pong, les estirem posem dins una cullerada de farcit de cabell d'angel, tanquem, fem el pleg dels pastissets amb la mà o una forquilla i cap al forn durant 30min. Quan surten del forn encara calents es passen per sucre i una mica de canyella opcional i llestos. Deu ni do.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada