Necessitem:
- 1 tros de bacallà per persona, 1/2 patata per persona, romaní, alls, 1 ou i oli.
Acompanyament:
Les patates les rento amb la pell, les tallo a troços i faig un paquet amb paper d´alumini on hi poso els troços de patata, uns quants dents d´all, romani, uns trocets de mantega, oli, sal i pebre. Tanco el paquet de paper d´alumini i ho poso al forn a 200º durant 35 min aprox.
El bacallà:
Confito el bacalla en una cassoleta d´acer amb el bacallà cobert d´oli amb uns quants dents d´all a foc molt baix durant 15 min. i ho retiro. Agafo els troços de bacallà els poso en una bandeja de forn i poso per sobre una mayonesa suau d´alls que faig com si fos una mayonesa amb mig dent d´all. Poso la bandeja al forn amb el gratinador fins que agafi color i llestos per montar el plat. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada