divendres, 2 de gener del 2015

Llonzes de porc amb carbassó i salsa gorgonzola

Com que tenia gorgonzola he fet aquesta recepta italiana tant bona i senzilla. Tallem a rodanxes primes el carbassó i el sofregim a una paella, li afegim uns troços de formatge gorgonzola al gust i una mica de llet i remenem i la salsa la tindrem casi llesta. Per altra banda tenim les dues llonzes de porc que les haurem marinat una hora avans amb una mica d'oli, all i julivert picats petit i ben refregades. Agafem una paella amb un raig d'oli a foc viu i posem les llonzes 4 minuts per cada costat que quedin ben rosses. Traiem les llonzes de la paella, i posem mitja copa de vi blanc i ho deixem reduir una mica, ens quedara una salseta que afegirem a la salsa de gorgonzola i carbassó i tot aixo ho tirarem al damunt de les llonzes i llestos!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada