Es una lasanya vegetal boníssima i fàcil de fer. Jo, les lasanyes de pasta sempre les faig de dues capes de farcit i tres capes de pasta, es a dir, capa de pasta, farcit, capa de pasta, farcit i capa de pasta, i per damunt o una beixamel i parmesà o tomaquet i parmesà...aixi queden d'un gruix d' uns 5cm aprox. Comencem amb l'elaboració d'aquesta lasanya: Per 4 bandes diferents faig: Un sofregit de tomaquet, el broquil bullit i sequidament passat per la paella amb un all picat, la coliflor bullida i també pasada per una paella amb un dent picat d'all i afegeixo uns taquets de pernil serrà, i una beixamel. En els dos casos quan passo per la paella el broquil i la coliflor, ho aixafo una mica amb una forquilla i si es necesssari hi afegeixo una mica del brou de la seva cocció.
Ara ja podem començar a muntar la lasanya. Posem una primera capa de pasta (les lamines de lasanya ja cuites però molt al dente perque quan gratinem al forn ja s'acabaran de cuinar) , seguidament capa de colifor, posem la segona capa de pasta, ara posem una mica, no gaire capa de sofregit de tomàquet, al damunt el broquil, ara la tercera capa de pasta i finalment la capa de beixamel per sobre, el formatge parmesà per sobre i a gratinar fins que agafi el color torradet. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada