Per fer aquests canalons tan bons per 4 persones necesitem: 8 làmines de lasanya,1/2 coliflor, 1/2 bròquil, espinacs, 1 llauna d'anxoves, 3 dents d'all, 1 bitxo, beixamel, 1 bola de mozzarella fresca i formatge ratllat.
Bullim 10 minuts la col i quan faltin 5 minuts afegim el bròquil i els espinacs, ho reservem. En una cassola comencem a sofregir els 3 dents d'all laminats, afegim la llauna d'anxoves amb el seu oli i el bitxo i esperem que les anxoves es desfasin, ara afegim les verdures bullides, una miqueta de l'aigua de la seva cocció, tapem, baixem el foc i ho deixem 20 minuts a foc lent. Els últims 5 minuts destapem, pujem el foc per acabar de evaporar els líquids. Ara parem el foc, posem el farcit en una safata i ho aixafem tot amb una forquilla. Per altre banda couem les làmines de lasanya i amb cada làmina farem un canalo més gruixut de lo habitual i els anirem colocant en una safata, per sobre esmicolarem la mozzarella fresca a trocets petits, farem una beixamel amb mantega, farina i llet, la tirarem per sobre els canalons, el formatge ratllat i a gratinar al forn 5-10 minuts fins que estiguin ben gratinats.
Hola Agustí, t'ha tocat la plaça per al taller de croissants dels Rodellas... ens pots enviar un email a gastroblocaires(arroba)gmail(punt)com confirmant que hi pots anar? :)
ResponEliminahttp://www.decuina.net/2014/11/sorteig-per-taller-croissants-rodellas-sant-celoni.html