Els diumenges al mati fent una passejada sempre et trobes amb alguna parada on venen pollastres a l'ast i jo aprofito per comprar-ne un per fer croquetes. El pollastre a l'ast a les croquetes els hi dona un gust especial. En aquest cas vaig voler donar un punt diferent a les croquetes i vaig afegir una mica de carbassa al sofregit de ceba i un toc de curri.
Per fer les croquetes primer desosso tot el pollastre i pico en una picadora tot el pollastre com si fos carn picada. Faig un sofregit amb 1 ceba picada molt petita, aixis no ens trobarem els trossos de ceba a la croqueta, afegim també picada molt petita alguns trocets de carbassa, quan el sofregit estigui fet aixafarem amb una forquilla els trossos de carbassa i quedarà com una pasta, ara afegim una cullerada de curri. Afegim al sofregit 3 cullerades grans de mantega, 1 cullerada i 1/2 de farina i remenem per coure la farina uns minuts, seguidament afegim poc a poc la llet i es farà com una beixamel, jo si tinc una mica de brou de pollastre també li poso, finalment afegirem el pollastre picat barrejerem tot junt, rectifiquem de sal i pebre i quan tinguem la textura de la massa que ens agradi posarem la massa en una safata i la posarem a la nevera a refredar. Quan la massa sigui freda serà més fàcil fer les croquetes, que les passarem per ou, pa ratllat i fregirem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada