En una paella sofregim lentament amb un raig d'oli generós albergínies, carbassó, pebrot groc i vermell, porro, i tomàquet (jo he posat uns quants cherries per la meitat), com si féssim una samfaina. Quan ho tinguem fet, ho poso en un colador i així traiem l'excés d'oli. Per altre banda en un vas de la batedora i poso 4 ous i 200ml de crema de llet i ho passem pel turmix, en aquesta barreja hi afegim les verdures sofregides, uns daus de formatge feta i unes quantes olives negres de les mortes (jo les aixafo amb un plat contra una fusta i així es més fàcil treure els pinyols de les olives) i sal i pebre. Ara agafem un recipient per anar al forn (els de silicona van molt bé) i poso una gota d'oli, posem la massa brisa, punxem amb una forquilla i al forn 5 minuts perquè la massa es fagi un punt. Ara ho traiem del forn, aboquem tot el farcit i ho tornem al forn 25 minuts a 180graus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada