- Llenties ( a mi m´agraden les pardines, les petites)
- Jo hi poso una mica de xistorra, xoriç, salsitxes o costella de porc (segons el que tingui a casa o compri)
- Ceba, patanaga, patata i si tens carfoxa o mongetes tendres o naps també hi van bé.
- Brou o aigua.
En una olla on ja faré les llenties poso un raig d´oli i faig en troços petis la cansalada, o xoriç, o la carn que tingui. Ho retiro i reservo. En el mateix oli, començo a sofregir la ceba, pastanaga, patates a daus petits, carxofes, etc...Quan estigui una mica enrossit i afegeixo les carns, les llenties (que hauran estat un parell d´hores en remull, ja que aquestes petites no necessiten gaire remull) i l´aigua o brou de verdures fins cobreixi 3 dits per sobre. Ho tapem i a foc baix 45 minuts i llestos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada