divendres, 9 d’agost del 2013

Mongetes tendres amb tomaquet i pernil

D´aqueta manera venen mes de gust les mongetes verdes, que a vegades menjades soles poden resultar inclus avorrides. Necessitem:

-300g de Mongetes tendres
-3 tomaquets
-1 dent d´all
-pernil salat a tires

 Per una banda bullim o fem al vapor (segons preferència) les mongetes tendres. Si les fem 5 min les tindrem al dente i si les fem 15min, mes tovetes (també depenent del gust de cadescú). Agafem el tomaquet, el pelem, li traiem l´aigua, i piquem la polpa del toamquet a dauets. En una paella sofregim l´all i hi tirem a continuació el tomaquet. 5 minuts i llestos. No interesa fregir gaire el tomaquet. Una manera mes ràpida de fer aquest tomaquet es agafar un bol posar-hi l´all picat el tomaquet i un raig d´oli extra verge i posar-ho 5 min al microones a temperatura baixa. El pernil, tallat un pel gruixut, el tallem a tires i el pase´m per la paella amb un rajolí d´oli durant 1 minut. Ja podem montar el plat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada