Es pot fer amb diferents peixos. Avui al mercat he comprat un Rèmol de sorra (de la família del Turbot). Anava a 22€/kg. Aquesta recepte no falla mai.
Per 2 persones:
1 rèmol de aprox 1/2kg
1 patata gran
3 tomaquets madurs
Brou de peix (el farem amb el cap del Rèmol, 1 ceba, 1 pastanaga i una mica de julivert, llaurer..)
Picada d´all, julivert, avellanes o ametlles i una llesca de pa torrat
Sembla complicat pero, aquest plat el fem en un tres i no res. Per una banda comencem a fer el brou de peix amb els ingredients que avans he indicat i aprox 1 litre d´aigua. Quan arrenqui el bull 15 minuts i ja tenim el brou llest. Per altra banda, agafem una casola fregim 3 o 4 dents d´all i les les patates maltallades uns 5-10 minuts, segidament incorporem els tomaquets a trocets 5-10 minuts mes, ara colem el brou i li tirem fins a cobrir i una mica mes les patates, seguidament posem els talls de peix i amb 15 minuts estara llest. Quan faltin 5 minuts afegim la picada per donar gust i ajudar a espessir el suquet. mmm...
M'agrada les recomanacions dels restaurants, estaria bé que comentessis suggerencies de plats que fan.
ResponEliminaEn el plat de cigrons caldria afegir-hi uns rossinyols de pi que hi donen molt de sabor.
La cuina de casa
Jo aquest plat quan tinc poc temps per fer-lo li poso el brou de peix Aneto i surt molt bo també, a mi m'agradara molt el llobaro, tens alguna recepta original??
ResponEliminaLa cuina d'Egara.
Gràcies pels vostres comentaris!
ResponEliminaDePlaers