Doncs sí, amb el meu Tiet Fernando vaig apendre una nova manera de coure i presentar les cloïsses molt bona i sorprenent. I no pot ser més senzill, us ho explico:
Agafeu una safata i hi poseu un llit de sal gruixuda, poseu la safata al forn uns minuts a alta temperatura perquè la sal es calenti força, seguidament treieu la safata i rapidament coloqueu cap amut totes les cloïsses (vegeu la foto). la sal calenta farà coure les cloïsses, s´aniran obrint i amb unes gotes de llimona ja són llestes per menjar! queden calentes i molt poc cuites, si us agrada trobar tot el gust del mar, aquesta és una manera molt recomanable. Si us agraden un pèl més cuites, sempre podeu escaldar les cloïsses 15 segons (que encara no s´obrin) i deprés colocar-les a la safata de la sal calenta. Quedaran una mica més obertes y una mica més cuites. Bon profit!!
QUINA BONA IDEA LES CLOÏSES AMB SAL!!
ResponElimina