diumenge, 31 d’agost del 2014

Patates amb rossinyols i carnsalada

Recepte d´Ignasi Camps de Ca la Laia de Cantonigros. He aprofitat que tenia rossinyols i unes patates del mercat recent comprades per fer aquesta recepta tan senzilla e interesant.
Per dues persones:
Posem dues patates mitjanes senceres amb pell al forn dunat 1 hora a 200 graus, les traiem i les deixem refredar. Les pelem, les tallem a daus i les posem a una paella amb un raig d´oli per enrossirles una mica.  Un cop estan enrossides hi tirem els rossinyols, la carnsalada i sofregim 3-4 minuts, en aques moment fem una picada amb all, julivert, ametlles i a la picada hi afegim mig got de brou i mig got de vi blanc i ho afegim a la paella, tapem, ho cuinem 5 minuts més i llestos!! mmm..

2 comentaris:

  1. tambe hiha julivert o alguna alre herba, els bolets estant rentats?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, si, hi ha julivert a la picada (all, julivert i ametlles). Els bolets si no estan molt bruts i puc evitar-ho no els rento amb aigua, només els hi trec la sorra amb un pinzell. Gràcies.

      Elimina