divendres, 5 de setembre del 2014

Spaghettis brutals de mar

Hi han moltes maneres de fer uns spaghettis amb peix, maric, closca, etc...i sempre depèn de lo que trobis a la peixateria.  Avui els he fet amb escamarlans, cloïsses i musclos...Us ho explico:
Per 2 persones:
- 4 escamarlans grans, 10 cloïses, 10 musclos
- uns quants tomaquets cherrys i si no en teniu 1 o 2 tomaquets tallats a daus
- 1 dent d´all, julivert i un bitxo (opcional si us agrada el picant)
- mig got de vi blanc o cervesa o la mateixa aigua de bullir la pasta.
- 200g de spaghettis

Fem al vapor els muclos amb dos dits d´aigua, quan els musclos s´obrin els reservem, agafem l´aigua dels musclos i afegim l´aigua necessaria la posem a bullir i aquesta aigua ens servirà per bullir els spaghettis. Ara en una paella amb un raig d´oli fem els escamarlans 2 minuts i els reservem, en la mateixa paella i oli posem e1 dent d´all picat i el bitxo (opcional) 1 minut, afegim les cloïses i els cherrys tallats per la meitat, en 2 minuts afegirem una mica de vi blanc i espararem que s´obrin les cloïses i s´evapori l´alcohol. Ara la paella la traiem del foc i afegim els escamarlans, els musclos, julivert picat i quan els spaghettis estiguin ja ho podem barrejar tot i a menjar!! Primer feu-li una foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada