El secret perquè el peix no s´enganxi el peix a les graelles es que aquestes estiguin super calentes i si pot ser una mica engreixades, després posem sal i algunes herbes aromàtiques, nosaltres teniem a mà romaní i farigola, i pocs minuts de cocció. Nosaltres aquesta vegada vem fer pagell, calet, lluç, rogers, sepiones i gamba de palamós!! Prove-ho!
diumenge, 14 de setembre del 2014
Peixos i marisc a la brasa
Aquest cap de setmana hi ha hagut festival. El peix i marisc a la brasa és una cosa exepcional. només hem de assegurar-nos que comprem peix ben fresc, una bona companyia i tenir una bona brasa.
El secret perquè el peix no s´enganxi el peix a les graelles es que aquestes estiguin super calentes i si pot ser una mica engreixades, després posem sal i algunes herbes aromàtiques, nosaltres teniem a mà romaní i farigola, i pocs minuts de cocció. Nosaltres aquesta vegada vem fer pagell, calet, lluç, rogers, sepiones i gamba de palamós!! Prove-ho!
El secret perquè el peix no s´enganxi el peix a les graelles es que aquestes estiguin super calentes i si pot ser una mica engreixades, després posem sal i algunes herbes aromàtiques, nosaltres teniem a mà romaní i farigola, i pocs minuts de cocció. Nosaltres aquesta vegada vem fer pagell, calet, lluç, rogers, sepiones i gamba de palamós!! Prove-ho!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada