dimarts, 30 de setembre del 2014

Lluç a la romana amb "salsa verde"

Aquest és un plat típic de la cuina vasca i es pot tant amb lluç com amb rap.  Necessitem per 4 persones:
-1 kg de lluç, 2 patates
-1 ceba, 1 o 2 dents d´all, julivert picat, un ou i una cullerada gran de farina
-150ml de vi blanc o cervesa
- Brou de peix o aigua
En una paella/cassola sofregim la ceba i l´all picats petits, afegim la farina, seguidament el vi blanc i pujem el foc una mica que s´evapori l´alcohol.  Ara, afegim les patates tallades a rodanxes de 1cm aprox, les cobrim del brou de peix, tapem la cassola i ho deixem a foc mig uns 25 min.  Mentrestant, fregim el lluç a la romana, es a dir, enfarinem, passe´m per ou i fregim.  I finalment posarem els trossos de lluç dins la cassola de les patates, tirem el julivert picat i ho courem 2/3 minuts mes que tot lligui una mica. Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada