Una recepta molt bona, sorprenent i senzilla. Necessitem per 4 persones:
-400g de Tagliatelle (en aquesta recepta millor pasta fresca, si no tampoc passa res)
- 2 cebes, 1 tros de carbassa, uns quants camagrocs
- Mantega i parmesa ratllat
1. Posem la ceba tallada a juliana a sofregir molt lentament a foc baix i la carbassa tallada a daus uns 20 minuts, podem afegir de tant en tarnt una mica d´aigua perque la ceba no es cremi.
2. Pugem el foc i afegim els camagrocs i els cuinem uns minuts que es facin, sal pebrem i ja tenim llest el condiment per la pasta. Jo en aquest moment aixafo una mica els troços de carbassa amb una forquilla perque quedi més irregular el plat.
3. Posem a bullir aigua amb sal i quan arrenqui el bull afegim la pasta uns 6 minuts, retirem la pasta i la posem en una safata amb una mica de mantega perque no s´enganxi i agafi l´aroma de la mantega.
4. Tirem per sobre el condiment a la pasta, una mica de parmesa ratllat i buon apettito!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada