Aquesta recepte moltes vegades es fà amb albergínies i també queda igual de bona o millor. Sempre depèn del que tinguis a la nevera i jo en aquest cas tenía uns carbassons. El que necessitem per 3 persones:
- 3 carbassons
- 150g carn picada
- 1 ceba, 1/2 pastanaga, 4 o 5 xampinyons o algun altre bolet que tinguem a mà
- una cullerada de farina, un got de llet i formatge ratllat per gratinar
Primer tallem per la meitat els carbassons i cada part la obrim en canal i fem dos parts. Ara agafem un ganivet petit ben afilat i cuidadosament buidem una mica els carbassons fent com petites barques.
Posem els carbassons en una paella gran, posem un raig d´oli, mig dit d´aigua, tapem i ho cuinem 15 minuts a foc mig. Els traiem i els posem a una safata llestos per farcir.
Ara fem el farcirt: Sofregim la ceba, la pastanaga, els bolets i la carn amb aquest ordre en una paella amb oli. Un cop tinguem fet el sofregit afegirem la cullarada de farina, la cuinarem 3 minuts i afegirem poc a poc la llet i remanarem fins que tinguem una masa lligada amb tots els ingredients. Finalment agafarem una cullera per omplir els carbassons, posarem un grapat de formatge ratllat damunt de cada carbassò i ho gratinarem al form 5 minuts fins que agafi el color maco enrossit. Ja ho tenim!! Penseu que en 30 min. màxim podeu tenir aquest plat llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada