Quina coca tan bona que hem menjat avui al dinar familiar de diumenge!! Us explico una recepta molt bona, senzilla i algunes opcions més que podriem tenir per fer aquesta coca.
Podriem fer-nos nosaltres la coca, pero en aquesta ocasió vem a anar a comprar un pà de coca molt bò que fan a un forn aprop de casa, l´obrim per la meitat. Hem sofregit molta ceba fins que quedi caramelitzada i li posem per damunt de cada part. Per altra banda posem una mica d´all picat en una paella amb oli i fem uns minuts els camagrocs, els posem damunt de la coca, posem una mica de parmesà ratllat per sobre, sal pebrem, al forn 5 minuts i llestos!!
Si t´agrada la senzillesa i el gust 100% dels camagrocs aixi queda perfecte, pero us dono algunes opcions per fer la coca més completa. Podeu posar-hi uns dauets de botifarra negra, o una mica de formatge brie, o uns dauets de baco, o inclùs per donar-hi un contrast dolç uns daus de carbassa previament fets una mica a una paella....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada