divendres, 22 d’agost del 2014

Dues receptes ràpides amb rossinyols de collita pròpia

 
Linguine amb bacon i rossinyols
Posem els talls de bacon a daurar 2 minuts, afegim els rossinyols tallats per la meitat i l´all picat a la paella, esperem 2-3 minuts més i afegim 1/2 vas de vi blanc (si no en teniu a mà, cervesa, cava..) quan s´hagi evaporat la meitat del líquid afegim una mica de crema de llet, julivert picat i ja hi podem barrejar la pasta i llestos!!!
 
Salsitxes i mongetes seques amb rossinyols
 Aquesta encara és més fàcil. Saltagem els rossinyols amb all i julivert, hi barrejem les mongetes seques un cop l´aigua dels bolets s´hagi evaporat i ho saltagem conjuntament 1 minut (sempre és milllor si son del ganxet, si no no passa res, i també coureles a casa, si no, tampoc passa res). Fem les salsitxes a part i a taula!!
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada