Es una de les maneres de fer cigrons amb peix, i molt bona. Per fer la recepte necessitarem:
- cigrons cuits, pop cuit, col, ceba, una patata, pebrot verd, pebre vermell dolç, julivert, tomàquet i vi blanc.
Comencem en una cassola el sofregit amb la ceba i el pebrot verd picat petit, quan la ceba estigui feta i posem un tomàquet madur ratllat, quan sigui fet hi posem una cullerada de pebre vermell dolç, posem la patata tallada a daus, una mica de col, i un mica d'aigua, deixem coure uns 20 minuts fins que les patates i la col estiguin fetes. Ara incorporem els cigrons cuits, el pop cuit a troços i una mica de vi blanc, ho deixem un parell de minuts perquè s'evapori l'alcohol, afegim una mica d'aigua si fes falta, ho deixem 5 minuts més tapat, decorem amb una mica de julivert picat i tindrem el plat llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada