dijous, 30 d’octubre del 2014

Ou escalfat amb migas

Com amb un ou i una mica de pà sec fem un cosa tan deliciosa?  Agafem una mica de pà sec, l'esmicolem, ho posem en un petit bol i ho mullem amb una mica de llet. Ara s'agafa una paella amb un raig d'oli i es sofregeix una mica el pà fent com unas migas. Per altra banda posem aigua a bullir i quan arrenqui el bull posem l'ou 5 minuts de rellotge perquè quedi feta la clara i el rovell cru i ràpidament el triem i posem l'ou en un altre bol amb aigua freda, aixis serà més fàcil treure-li la closca. Per muntar el plat es fa una base amb les migas i posem l'ou a sobre. Si vols donar un toc especial al plat pots posar-hi uns dauets de pernil salat a les migas, o xoriç, o inclús un tall de sobrassada entre les migas i l'ou.


2 comentaris:

  1. Em sembla que aquest l'intentarem fer .... :-)

    ResponElimina
  2. Endavant, més ràpid i fàcil impossible!! Gràcies pel comentari

    ResponElimina