dijous, 13 de novembre del 2014

Crepes de camagrocs, rossinyols, bacon i carbassa

Es un plat diferent i molt senzill de fer. Per fer els crepes posem en un vas de la batidora 250ml de llet, 150g de farina, 2 ous, 1 cullerada de sucre, 1 cullerada d'oli, 1 pesic de sal.  Tot a la batidora fins que quedi una massa liquida i sense grumolls, ho deixem reposar a la nevera una estona. Fem les crepes en una paella gran antiadherent volta i volta. Amb aquesta quantitat surten aprox 8 crepes. Per fer el farcit fregim trocets de bacon i reservem. En la mateixa paella posem uns dauets de carbassa amb l'oli que ha deixat anar el bacon, quan estiguin mig fets i posem els bolets (jo tenia camagrocs i rossinyols) i els cuinem fins que es vegui tota l'aigua que deixen anar. Ajuntem amb el bacon els bolets i ja podem farcir les crepes i posar en una safata. Seguidament fem una mica de beixamel, la posem per damunt les crepes, formatge ratllat també i ho gratinem 5 minuts al forn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada