dimarts, 4 de novembre del 2014

Quiche d'espinacs i bacallà

Per fer una quiche jo prefereixo sempre fer servir una massa brisa, però també es pot fet amb una pasta fullada "hojaldre". La podem fer casolana, però la veritat es que les que venen fresques als supermercats estan cada vegada millor i si no tenim gaire temps sempre es millor utilitzar-les.
Necessitem:
1 paquet massa brisa, 4 ous, 200ml de crema de llet, formatge, espinacs, porro, uns trocets de bacallà desalat, panses i pinyons.
Per una banda sofregit una mica el porro picat petit, afegim el bacallà, en uns minuts afegim les panses, el espinacs i quan estiguin fets els espinacs i s'hagi begut tota l'aigua afegim 4 pinyons i traiem del foc. Ara barrajem el ous batuts amb la crema de llet i una mica de formatge ratllat i ho barrajem tot amb els espinacs. Ara agafem un recipient per anar al forn, untem de mantega perquè no s'enganxi, hi posem la massa, punxem amb una forquilla la massa i ho posem 5 minuts al forn perquè es comenci a fer la massa a 180 graus. Ho traiem, hi posem el farciment hi ho tornem a posar al forn 25 minuts i llestos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada